De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming.

Wij zijn supertrots op de nominatie

Spin ondernemerscoach voorgedragen voor de Sterkste Schakel Trofee 2024

Met het uitreiken van de prijs stelt de Kring van de Sterkste Schakel zich ten doel: Bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Rijnlandse en Kennemerlandse economie. Het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat in de regio te benadrukken. Ondernemingen te belonen voor goed klantgericht ondernemerschap.

de Sterkste Schakel nominatie Spin Ondernemerscoach

Spin administratie & advies is bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Gewaardeerd door ondernemers

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2024 alweer voor de éénentwintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

De organisatie

De organisatie van de verkiezing is in handen van De Reus Media (uitgever van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business) en leden van de Kring van de Sterkste Schakel. Het initiatief wordt ondersteund door Grant Thornton en That’s Lease.

De finale is in het voorjaar van 2024

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie, Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2024 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2024 mag noemen.

Meer onze nominatie en over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

Bron: De Sterkste Schakel | Foto: misign.nlLeestijd: 2 minuten

PRAKTIJK & NIEUWS

Alle artikelen

Meer informatie?

Ben u geïnteresseerd, wilt u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 071 56 111 97.